Een heerlijke kaasplank met lekker knapperige geitenkaas sticks
Voorbereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 15 minutenmin
Porties: 6personen
Equipment
Houten plank
Ingrediënten
100grroombrie
100grcamembert
100grblauwe kaas
100grpittige cheddar
100 grport salut
100grgerookte amandelen
100grzachte geitenkaas(rol in plakjes)
3elplatte peterseliegehakt
soepstengels
200grpaarse druiven
diverse crackers en toastjesom te serveren
200grstoofpeertjes
1potjechutney
Instructies
Om de geitenkaassticks te maken neem je een soepstengel en deze breek je voorzichtig doormidden.
Neem nu wat van de platte peterselie en wat van de gerookte amandelen. Hak deze zo klein mogelijk en meng door elkaar.
Neem een plakje geitenkaas en breek die doormidden. Kneed de helft van het plakje tot een bolletje en maak dan iets platter en dunner. Plak het nu op de soepstengel aan de kant waar je het doormidden hebt gebroken. Rol de geitenkaas door je peterselie/amandelmengsel en serveer op de plank.