Maak notenmix door walnoten, pecannoten en pistache bij elkaar te doen in de keukenmachine en draai tot je een grove mix hebt. Voeg koekkruiden toe en meng goed door. Zet apart.
Maak het honingmengsel door suiker en water op te zetten. Breng aan de kook en laat de suiker oplossen. Voeg dan de honing toe en oranje water (of rozenwater) breng aan de kook en laat ongeveer een half uur rustig pruttelen. Laat afkoelen.
Vet een platte ovenschaal goed in met wat van de gesmolten boter. Leg hierop een vel fillodeeg en bestrijk die ook met de gesmolten boter. Voeg hierop een vel toe en bestrijk weer. herhaal tot je ongeveer 4 vellen hebt bestreken.
Doe nu een derde van het notenmengsel erop en ga vervolgens verder met het bouwen van de fillodeeg lagen.
Doe er weer noten op en herhaal.
Eindig met lagen fillodeeg en bestrijk deze met de gesmolten boter. Snij in diamondvormpjes. Bak in de oven op 180˚C voor ongeveer 35-45 minuten of tot goudbruin.
Haal uit de oven en giet de siroop eroverheen. Laat nu een paar uur staan. Serveer met nog wat gehakte pistachenootjes