Verwarm de oven voor op 200˚C. Leg de blokjes knolselderij, de courgette en de tomaat in een ruime ovenschaal. Besprenkel met peper en zout en wat olijfolie. Leg de knoflook erbij en snij de ui in kwarten. Voeg deze ook toe aan de ovenschotel.
Zet in de oven voor ongeveer 20-30 minuten of tot de groente mooi gaar is.
Maak ondertussen je mengsel voor de parmezaanse korst. Hiervoor mix je de panko/amandelmeel met de verse oregano en peterselie. Voeg de geraspte parmezaan toe en de mayonaise. Het kan zijn dat je nog extra mayonaise nodig hebt om het bij elkaar te laten komen.
Dep de schelvisfilets droog en bestrooi met peper en zout. Verdeel nu het parmezaanmengsel over de bovenkant en druk een beetje aan. Het mag een flinke dikke laag zijn.
Zodra de groenten gaar zijn haal je de ovenschotel uit de oven en voeg nu de visfilets toe. Bak ze nog eens voor ongeveer 10 minuten of tot de vis gaar en goudbruin is.
Het kan zijn dat je op het eind heel even de gril nodig hebt om een bruin korstje te maken. Is dat het geval, haal de schotel dan even uit de oven en verwarm de gril voor. Zet dan weer terug en gril voor ongeveer 2-3 minuten of tot je een mooi bruin korstje hebt.