Dit broodje is behoorlijk decadent maar toch super eenvoudig om te maken!
Voorbereidingstijd: 10 minutenmin
Bereidingstijd: 5 minutenmin
Totale tijd: 15 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediënten
2Turkse broodjesafbak
4eieren
100grrivierkreeftjesschoongemaakt en gekookt
1eltuinkers
Saus
2 el gochujang
1elolijfolie
1elappelciderazijn
1tlhoning
2elKewpie mayonaiseOf gewone mayonaise
Instructies
Verwarm de oven voor op 220˚C. Bak de broodjes af in de oven.
Kluts de eieren los met peper en zout en roerbak deze in een koekenpan.
Maak de rode saus door de gochujang te mengen met de honing, olijfolie, appelciderazijn. Mix dit even goed door.
Beleg de broodjes met het roerei en verdeel hierover de rivierkreeftjes. Verdeel daarover wat van de tuinkers en drizzle de rode saus en de kewpie mayonaise erover. Serveer meteen.