Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van 1 stem
Pangrattato
Deze lekkere krokante topping is heerlijk over de pasta of over de soep in plaats van croutons
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Totale tijd:
10
minuten
min
Porties:
1
portie
Ingrediënten
3
sneetjes
oud zuurdesem brood
1
takje
Verse rozemarijn
1
teentje
Verse knoflook
2
el
Boter
Olijfolie
Parmezaanse kaas
Instructies
Snij de zuurdesem in kleine blokjes. Meng dit met ruim olijfolie, geraspte parmezaanse kaas, snij de verse rozemarijn fijn en snij de knoflook fijn.
Verhit een ruime koekenpan met boter. Bak de broodstukjes tot goudbruin. Laat even afkoelen en snij dan nog kleiner tot je grove kruimels hebt.
Gang:
Bijgerecht
Keuken:
Italiaanse keuken
Trefwoord:
brood, parmezaanse kaas
Nutrition
Calorieën:
763
kcal
,
Koolhydraten:
109
g
,
Eiwit:
23
g
,
Vet:
27
g
,
Verzadigd vet:
16
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
2
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
7
g
,
Transvet:
1
g
,
Cholesterol:
61
mg
,
Natrium:
1188
mg
,
Kalium:
265
mg
,
Vezels:
5
g
,
Suiker:
5
g
,
Vitamine A:
713
IU
,
Vitamine C:
1
mg
,
Calcium:
97
mg
,
Ijzer:
7
mg