Doe de boter en suiker in de kom van een mixer en klop voor 10-12 minuten of tot bleek en romig. Schraap langs de kanten van de bowl, voeg de honing toe, bloem, baking soda, koekkruiden en kaneel. Klop tot je een glad deeg hebt.
Is het nu te zacht, dan kun je het in de koeling leggen tot wat steviger is.
Hak de chocola en voeg dit toe aan het deeg.
Verwarm de oven voor op 160˚C.
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Bestuif het aanrecht met wat bloem en rol of druk het deeg uit. Steek ze uit met je steker naar keuze en leg ze op de bakplaten. Hou wat ruimte over tussen de koekjes zodat ze nog iets kunnen uitlopen. Bak voor 10-12 minuten of tot goudbruin en gaar.
De koekjes worden pas hard als ze afkoelen dus geef ze even de tijd voor je ze van de bakplaat afhaalt.
Notities
Heb je geen uitstekers dan kun je dit ook prima als gewone koekjes bakken. Hiervoor maak je bolletjes deeg en deze druk je met je hand op de bakplaat een beetje platter.