Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van
3
stemmen
Pepernoten trifle met aardbeien en skyr
Een heerlijke Sinterklaas dessert wat ook makkelijk is om te bouwen tot een kerstdessert!
Voorbereidingstijd:
5
minuten
min
Bereidingstijd:
5
minuten
min
Totale tijd:
10
minuten
min
Porties:
4
personen
Ingrediƫnten
4
el
Mackays sinaasappelmarmelade met champagne
of een andere marmelade naar keus
1
pot
Isey skyr met aardbeien en witte chocola
100
gr
verse aarbeien
1
meringue
verkruimeld
1
zak
kruidnoten naar keus
met een chocolade laagje is handig
Instructies
Neem vier niet te grote glazen met een rechte wand. Doe in elk glas een eetlepel van de marmelade.
Verdeel hierop een laagje kruidnoten. Hierop komen een paar eetlepels van de skyr.
Daarop komen de stukjes aardbeien en weer een laagje skyr.
Eindig met wat gehakte kruidnoten en de verkruimelde meringue. Bewaar tot gebruik in de koeling.
Gang:
Dessert
Keuken:
Sinterklaas
Trefwoord:
aardbeien, pepernoten, skyr