Giet het blik jackfruit af en spoel even goed na. Snij de wat hardere punten van de jackfruit af.
Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak hierin de ui en de knoflook aan. Voeg de jackfruit toe en de specerijen. Bak deze even mee tot ze beginnen te geuren. Voeg de tabasco en de coconut aminos toe, het limoensap en als de pan erg droog is ook een iets water. Er mag een dun laagje vocht in de pan staan maar het moet geen waterbad worden.
Doe een deksel op de pan en stoof voor een minuut of 15 of tot je de stukken jackfruit met een vork uit elkaar kunt drukken.
Voeg de tomatenpuree toe en bak dit nog even mee. Zorg dat het goed verdeeld is over de jackfruit.
Maak de koolsla door de kool en wortel in een grote kom te doen. Meng het door elkaar en maak een dressing van de mayonaise, limoen en tabasco. Voeg bij de koolsla en roer goed door. Serveer de koolsla met het jackfruit in een kom en serveer met de ringetjes bosui eroverheen.