Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van
2
stemmen
Thaise runderreepjes met courgettenoedels
Supersnel en met lekker veel groente is dit roerbakgerecht
Bereidingstijd:
20
minuten
min
Totale tijd:
20
minuten
min
Porties:
2
personen
Ingrediënten
400
gr
courgettenoedels
300
gr
runderreepjes
1
rode peper
in ringetjes gesneden. Met of zonder zaadjes
2
el
coconut aminos
1
el
vissaus
2
el
hoisinsaus
1
el
kokosolie
Serveer met tauge
Instructies
Verhit een wok met de kokosolie en doe de runderreepjes in de pan met de rode peper, coconut aminos, vissaus, hoisinsaus. Bak tot de runderreepjes gaar zijn.
Serveer met de courgettenoedels en strooi er wat tauge overheen
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Thaise
Trefwoord:
courgette, rundvlees
Dieetsoort:
glutenvrij
, paleo
Nutrition
Calorieën:
536
kcal
,
Koolhydraten:
19
g
,
Eiwit:
30
g
,
Vet:
38
g
,
Verzadigd vet:
18
g
,
Cholesterol:
107
mg
,
Natrium:
1423
mg
,
Kalium:
1044
mg
,
Vezels:
3
g
,
Suiker:
11
g
,
Vitamine A:
614
IU
,
Vitamine C:
68
mg
,
Calcium:
64
mg
,
Ijzer:
4
mg