Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van 1 stem
Kokos mango speculaasmousse
Lekker voor het heerlijk avondje!
Voorbereidingstijd:
5
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Porties:
4
personen
Ingrediënten
100
gr
santen
blok kokos
1
rijpe avocado
1
tl
vanille
3
el
amandelpasta
450
gr
mango
plus extra om te serveren
2
el
ahornsiroop
1
tl
verse gember
1
tl
koekkruiden
Serveer met granaatappelpitjes
optioneel
Instructies
Snijd de santen in vieren. Schept het vruchtvlees van de avocado uit de schil en gooi de pit weg.
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een gladde, volle mousse ontstaat.
Schep de mousse in 4 glazen en zet die 1 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer ze voor het serveren met wat extra mango.
Gang:
Dessert
Keuken:
paleo
Trefwoord:
chocolademousse, sinterklaas, vegan
Nutrition
Calorieën:
342
kcal
,
Koolhydraten:
34
g
,
Eiwit:
5
g
,
Vet:
23
g
,
Verzadigd vet:
9
g
,
Natrium:
12
mg
,
Kalium:
634
mg
,
Vezels:
9
g
,
Suiker:
24
g
,
Vitamine A:
1291
IU
,
Vitamine C:
47
mg
,
Calcium:
77
mg
,
Ijzer:
2
mg