Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van
2
stemmen
Pompoenpitkoekjes met cranberries
Lekker knapperige glutenvrije koekjes met pompoenpitten
Bereidingstijd:
30
minuten
min
Totale tijd:
30
minuten
min
Porties:
10
koekjes
Ingrediënten
2
el
kokosolie
gesmolten
1
tl
vanille extract
70
gr
honing
1
ei
100
gr
amandelmeel
40
gr
kokosmeel
1
tl
bakpoeder
40
gr
pompoenpitten
iets gehakt
60
gr
gedroogde cranberries
iets gehakt
Instructies
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Meng de kokosolie, honing, vanille en het ei en klop dit even door.
Voeg de meelsoorten, bakpoeder en de pompoenpitten en cranberries toe en mix het goed (desnoods met je handen) tot een stevig deeg.
Neem een bakplaat en rol 10 balletjes van het deeg. Leg ze op de bakplaat en druk ietsje aan met je vingers.
Zet in de oven voor 15-20 minuten of tot goudbruin
Gang:
Koek
Keuken:
paleo
Trefwoord:
pompoenpit
Nutrition
Calorieën:
167
kcal
,
Koolhydraten:
16
g
,
Eiwit:
4
g
,
Vet:
11
g
,
Verzadigd vet:
4
g
,
Transvet:
1
g
,
Cholesterol:
16
mg
,
Natrium:
16
mg
,
Kalium:
96
mg
,
Vezels:
3
g
,
Suiker:
10
g
,
Vitamine A:
24
IU
,
Vitamine C:
1
mg
,
Calcium:
48
mg
,
Ijzer:
1
mg