Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4
van
2
stemmen
Wortel-venkelsalade met appel
Deze wortel-venkelsalade is makkelijk aan te passen aan jouw smaak. Voeg kip toe in plaats van de spekjes of laat de spekjes weg en voeg er wat veldsla aan toe, walnoten of een gekookt eitje
Voorbereidingstijd:
5
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Porties:
1
persoon
Ingrediënten
100
gr
venkel
fijn gesneden
100
gr
geraspte wortel
50
gr
uitgebakken spekjes
1
appel
in blokjes
Dressing
2
el
mayonaise
Sap van 1 limoen
2
el
azijn
Peper en zout
Instructies
Meng de groentes door elkaar. Maak de dressing door de ingredienten met elkaar te mengen. Doe als laatste de appel en de spekjes erbij en eet meteen.
Gang:
lichte lunch
Keuken:
paleo
Trefwoord:
andijviesalade, venkel, wortel
Nutrition
Calorieën:
563
kcal
,
Koolhydraten:
43
g
,
Eiwit:
9
g
,
Vet:
41
g
,
Verzadigd vet:
10
g
,
Cholesterol:
45
mg
,
Natrium:
629
mg
,
Kalium:
1028
mg
,
Vezels:
10
g
,
Suiker:
24
g
,
Vitamine A:
16938
IU
,
Vitamine C:
26
mg
,
Calcium:
93
mg
,
Ijzer:
1
mg