Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.30
van
17
stemmen
De lekkerste eiersalade
Dit recept maakt ongeveer 300-400 gram eiersalade, afhankelijk van het formaat van je eieren
Voorbereidingstijd:
10
minuten
min
Bereidingstijd:
5
minuten
min
Porties:
4
personen
Ingrediënten
6
eieren
3
el
mayonaise
1
el
mosterd
1
bosui
fijn gesneden
1
el
kappertjes
fijn gesneden
1
el
bieslook
voor erover
peper en zout
Optioneel: ketchup, tabasco, gerookte paprika
Instructies
Begin met het koken van de eieren. Zorg dat je ze hard kookt en goed laat schrikken. Pel de eieren en snij in kleine stukjes.
Snij de kappertjes en de bosui fijn. Meng dit met de eieren.
Voeg de mayonaise en de mosterd toe en roer het geheel door
Breng op smaak met peper en zout
Serveer de eiersalade met verse bieslook
Gang:
Bijgerecht
Keuken:
Hollandse
Trefwoord:
eieren, eiersalade
Dieetsoort:
glutenvrij
, Koolhydraatarm, paleo
Nutrition
Calorieën:
169
kcal
,
Koolhydraten:
1
g
,
Eiwit:
9
g
,
Vet:
14
g
,
Verzadigd vet:
3
g
,
Cholesterol:
250
mg
,
Natrium:
262
mg
,
Kalium:
91
mg
,
Vezels:
1
g
,
Suiker:
1
g
,
Vitamine A:
420
IU
,
Vitamine C:
1
mg
,
Calcium:
37
mg
,
Ijzer:
1
mg