Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Nog geen review
Mango wafels
Deze heerlijke glutenvrije mango wafels zijn makkelijk om te maken en kunnen dienen als ontbijt, lunch of dessert
Bereidingstijd:
25
minuten
min
Porties:
6
wafels
Equipment
wafel
Ingrediënten
2
eieren
115
ml
kokosmelk
75
gr
amandelboter
40
gr
kokosolie
gesmolten plus iets extra om te bakken
100
gr
amandelmeel
20
gr
tapiocameel
2
el
ahornsiroop
1
tl
bakpoeder
¼
tl
zeezout
Topping:
Mangostukjes
Amandelschaafsel
geroosterd
Kokosrasp
Instructies
Verwarm je wafelijzer voor terwijl je het beslag maakt.
Combineer de eieren met de kokosmelk, ahornsiroop en amandelpasta en roer dit even door. Smelt de kokosolie en zet even apart om iets af te koelen.
Meng amandelmeel, tapiocameel, bakpoeder en zeezout en combineer met het eiermengsel. Voeg de kokosolie toe.
Smeer de wafelijzers in met een beetje kokosolie en bak de wafels tot ze goudbruin en gaar zijn.
Gang:
Ontbijt
Keuken:
paleo
Trefwoord:
bakken, glutenvrij, mango, wafels
Nutrition
Calorieën:
291
kcal
,
Koolhydraten:
15
g
,
Eiwit:
8
g
,
Vet:
24
g
,
Verzadigd vet:
8
g
,
Cholesterol:
55
mg
,
Natrium:
120
mg
,
Kalium:
221
mg
,
Vezels:
3
g
,
Suiker:
6
g
,
Vitamine A:
133
IU
,
Vitamine C:
2
mg
,
Calcium:
138
mg
,
Ijzer:
1
mg