Verwarm de oven voor op 180˚C en bekleed een vierkant bakblik van 20 x 20 cm met bakpapier.
Combineer de suiker en de eieren en mix deze op een hoge stand van je mixer tot ze fluffy zijn geworden en ongeveer verdubbeld in volume. 3-5 minuten
Roer vervolgens amandelmeel, kokosmeel, cacao, sinaasappelsap en de vanille erdoor en combineer dit goed met elkaar.
Smelt ondertussen de chocola samen met de ghee. Ik doe dit meestal au bain-marie (ik vul een kleine pan met een laagje water en zet daarop een ijzeren kom. Hierin doe ik de chocola en ghee samen. De kom komt niet in aanraking met het water eronder!)
Zodra de ghee en chocola samen zijn gesmolten en een glad geheel vormen laat je het even afkoelen en roer het dan door je brownie mengsel heen.
Roer als laatste de gehakte walnoten erdoor.
Doe het beslag over in de bakvorm en bak in de voorverwarmde oven voor ongeveer 30 minuten of tot een stokje er semi droog uitkomt. Het hoeft niet helemaal droog te zijn, maar ook niet kletsnat.
Notities
Deze brownies zijn best behoorlijk kruimelig dus hou daar een beetje rekening mee met aansnijden en serveren. Zoals mijn moeder altijd zei ' je kunt het toch ook niet in een stuk naar binnen werken dus als het breekt... niks aan de hand'