Dit duurt natuurlijk het langste dus kun je het beste een dag van tevoren doen. Wrijf de procureur in met peper, zout en gerookte paprika en leg in de slowcooker. Zet hem aan en giet de bouillon erbij. Laat voor ongeveer 6-8 uur rustig garen en draai halverwege even om. Als je het vlees met twee vorken uit elkaar kunt trekken is het gaar!
De hamburger opbouwen
Maak eerst de tzatziki door de komkommer te raspen (knijp daarna het vocht er even uit) en te mengen met de Griekse yoghurt. Voeg geperst teentje knoflook toe plus peper en zout naar smaak.
Bak het ontbijtspek uit en de eieren. Rooster de hamburgerbroodjes in een pan of broodrooster. Bak de hamburgers gaar.
De pulled pork bak je krokant in een koekenpan met wat olie. Voeg er de kruiden en specerijen aan toe (oregano, tijm, peterselie, knoflook, gerookt paprika, kaneel, peper en zout) en bak krokant.
Begin de burger met wat van de tzatziki. Leg hierop de sla. Dan de burger. Daarop de uienringen, het spek, het ei, de pulled pork en eindig met nog wat tzatziki..