Doe bloem en water in een mengkom. Voeg gist toe en roer even door. Voeg zout toe en zet de keukenmachine aan. Als ht een beetje bij elkaar is gekomen, voeg je olijfolie, sesamzaad, rozemarijn en honing toe.
Laat draaien tot je een soepel deeg hebt. Vorm er een bol van en leg het in een met olie ingevette kom. Zet dit (afgedekt met een theedoek) op een warme plek weg en laat een uur rijzen.
Verwarm de oven voor op 225˚C. Vorm het brood in een rechthoekige focaccia of twee kleinere en leg op een bakplaat. Dek weer af en laat nog eens 10 minuten rijzen. Maak met je vingers gaatjes in de focaccia, bestrijk met olijfolie en bestrooi met wat grof zeezout en nog een paar takjes rozemarijn. Bak circa 20 minuten voor de kleine maat en 30 minuten voor de grote. Check tussendoor even. Exacte baktijden willen nog wel eens verschillen, want elke oven is anders.