Neem een pan en voeg hier de pompoenpuree, gember, kokosmelk en ahornsiroop bij elkaar. Meng goed door met een garde en haal even de staafmixer door het mengsel om het goed glad te krijgen en de pompoen helemaal met de kokos te mengen.
Week ondertussen de gelatine in een bak met koud water voor minimaal 5 minuten.
Zet de pan met pompoenmengsel op het vuur en verhit tot goed warm maar niet aan de kook.Haal van het vuur. Knijp de gelatine blaadjes uit en laat die smelten in het warme vocht. Giet het in vier klaarstaande vormpjes, dek af met een stukje plastic folie en zet minimaal vier uur in de koeling.
Maak de citrussalade door de sinaasappel en limoen te schillen tot het wit weg is. Snij dit vervolgens in plakjes en serveer dit met de granaatappelpitjes bij de pannacotta.
Notities
TIP: gebruik metalen pannacotta bakjes en dompel die even kort in heet water. Draai om op een schoteltje en hou schotel en bakje met twee handen vast. Draai om en schud het krachtig naar beneden. Als het goed is komt je pannacotta dan meteen los.