Rode bietenpasta | simoneskitchen.nl
Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Rode bietenpasta

Porties: 4 personen

Ingrediƫnten

  • 200 gr biet gepureerd
  • 200 gr semolina
  • 50 gr bloem
  • 1 klein ei
  • 1/2 el olijfolie

Instructies

  • Meng alle ingrediĆ«nten samen en kneed het even goed door. Dit kan met de machine of met de hand. Doe de deegbal een half uurtje in de koeling.
  • Haal uit de koeling en verdeel in stukken. Kneed nog even door om weer wat soepeler te maken. Druk de stukken plat genoeg om door de machine te kunnen en gebruik eerst het platte attachment zodat je platte stukken pasta krijgt. Maak ze zo dun mogelijk en leg op een met bloem bestoven oppervlak
  • Als je alle stukken hebt gedaan zet je het spaghetti attachment op de machine en draai je de plakken tot spaghetti slierten. Je kunt deze over een droogrekje hangen of je draait ze tot mooie knotten. Wel goed met bloem bestuiven, anders plakt alles aan elkaar straks!
  • Kook de spaghetti voor een minuutje of drie of tot al dente.