Kook de tuinbonen voor drie minuten in een pan met zacht kokend water met zout. Spoel af onder koud water en haal de buitenste schil van de tuinbonen (dit moet redelijk makkelijk gaan als je ze aan een kant inknijpt)
Meng de bonen met de olijfolie, citroensap en de geraspte kaas, een beetje zeezout en zwarte peper. Pureer 2/3 van de boontjes met een vork, laat de rest heel.
Breng een pan met water tegen de kook aan en pocheer de eieren voor 2-3 minuten. In de tussentijd verhit je de gril tot medium /heet. Snij de ciabatta open over de hele lengte en snij dan in twee zodat je met vier stukken overblijft. Toast de stukken ciabatta light, sprinkle een beetje olijfolie erop en doe de bonenpuree op de toast. Voeg een gepocheerd ei er boven op en strooi de rest van de parmezaanse kaas erop en de gehakte peterselie. Voeg zout en peper toe en als je peterselie olie hebt sprenkle die er dan over voor serveren.