Verwarm de oven voor op 180 C en doe cupcake papiertjes in een muffin of cupcake bakblik. Meng de bloem, suiker, amandelmeel, citroenrasp en maanzaad samen in een grote kom.
Doe in een andere kom de eieren en de yoghurt en klop dit samen, doe vervolgens de droge ingredienten met de gesmolten boter erbij. Meng dit samen met een houten lepel of mix tot het net gemengd is., verdeel het dan over de 12 vormpjes.
Bak de cupcakes voor 20-22 minuten tot een houten prikker er schoon uit komt. De cakejes zullen nog wat bleek bovenop zijn. Laat vijf minuten in het bakblik afkoelen, haal ze er dan voorzichtig uit en zet op een cakerek om af te koelen.
Voor de icing, klop je de zachte boter met een mixer tot romig, voeg dan geleidelijk de poedersuiker en de citroensap eraan toe. Doe er genoeg kleurstof in voor een licht gele kleur (of laat weg). Doe vervolgens de icing in een spuitzak met een grote (1M) spuitmond.
Spuit de cakejes op als ze volledig afgekoeld zijn en besprenkel met wat leuks naar keus.