200grrunderworstjesgebakken en in stukjes gesneden
paargedroogde abrikozen in stukjes gesneden
3-4gedroogde tomaten in oliein stukjes gesneden
150grcanellini bonengespoeld en uitgelekt
peper
zout
3radijsjes
verse tijmpaar takjes
Dressing
75mlolijfolie
3elDijon mosterd
sap van 1 citroen
rasp van 1 citroen
scheutje honing
Instructies
Kook de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met de twee bouillon blokjes (mits je minimaal een liter water gebruikt!) en laat afkoelen.
Snij de kerstomaatjes in kwartjes of halfjes (afhankelijk van formaat) en snij en bereid de rest van je ingredienten.
Doe alles in een grote kom bij elkaar en hussel even door elkaar.
Maak de dressing door de ingredienten met elkaar te mengen en roer dit goed door tot het een geheel wordt.
Door de dijon mosterd is dit een behoorlijk pittige dressing dus als je daar niet van houdt, gebruik dan mildere mosterd.
Doe naar wens iets van de dressing op je salade en smullen maar