1elmosterdcressdeze hadden we zelf gekweekt. Tuinkers kan ook
2-3radijsjes
Dressing
1elpesto
2-3elGriekse yoghurt
1citroen
zout
peper
parmezaanse kaasoptioneel
Instructies
Breng water met zout aan de kook en bereid je risoni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg de bevroren erwtjes op het laatste moment aan de pasta toen en kook dit de laatste twee minuten even mee. Giet af, spoel met koud water en laat afkoelen.
Snij de komkommer in lange repen, snij de tomaatjes in vieren of door de helft en snijd je de radijs in dunne plakjes
Maak een dressing met de yoghurt, pesto, citroensap en voeg zout en peper naar smaak toe.
Meng de risoni met de groentes en voeg een paar eetlepels van de dressing toe. Meng goed en proef of er nog meer bij moet.
Doe wat salade blaadjes in een schaal en voeg de risoni eraan toe. Maak af met wat mosterdcress of tuinkers en een beetje geschaafde parmezaan.