Verwarm een kleine pan met de zonnebloemolie voor tot 180 graden (pan moet wel groot genoeg zijn om twee worstjes in te kunnen frituren).
Snij de lente uitjes in kleine diagonale stukjes.Haal de worstjes uit het blik en laat uitlekken in een zeef. Vervolgens droogdeppen met wat keukenpapier.
Rooster de venkelzaadjes even kort in een droge koekenpan en maal ze hierna in een vijzel.
Weeg dertig gram bloem af (drie flinke eetlepels) en doe dit samen met een eetlepel gedroogde bieslook en wat zout en peper in een diep bord. Klop 1 ei los in een tweede diep bord. In een derde diep bord klop je de overige 100 gram bloem, het ijskoude bronwater en een scheutje pils ei tot een luchtig beslag. Strooi tenslotte nog een halve eetlepel gedroogde bieslook door het beslag.
Hou het flesje pils op het aanrecht binnen handbereik.
Klop de twee overgebleven eieren samen met de melk, curry, gemalen venkelzaad en wat peper en zout tot een eimix.
Doe de eimix in een knijpfles of als je die niet hebt, pak dan een grote eetlepel om zo dadelijk de eiernetjes in de pan te kunnen gieten.
In een hete koekenpan( liefst anti aanbak) met een klein beetje olie de eimix horizontaal en verticaal als een soort netje gieten of knijpen. De netjes laten bakken als een omelet, maar liefst niet keren.
Ondertussen roerbak je ook even de ui en taugeh tot deze lekker knapperig zijn.
Worstjes door de bloem, geklopte ei en als laatste door het beslag halen en in de hete olie in ongeveer 3 minuten goudbruin bakken. Advies is om er niet meer dan twee tegelijk te doen, omdat ze anders aan elkaar blijven plakken. Als de worstjes een krokant jasje hebben nog even laten uitlekken op een stukje keukenpapier.
Tijdens het frituren grijp je het pilsje op het aanrecht en drinkt dit op.
Hotdog broodje opensnijden en aan 1 kant insmeren met pindakaas (voor de spicy bekjes onder ons kan optioneel de andere kant met sambal ingesmeerd worden).
Eiernetje om de gefrituurde hotdog wikkelen en op het broodje leggen. Afmaken met de topping van taugeh en lenteui.
Lekker met sweet chili saus of een scherpe piccalilly en een paar stukjes kroepoek ernaast.