Worstenbroodjes | simoneskitchen.nl
Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Supersnelle worstenbroodjes van croissantdeeg

Heerlijke worstenbroodjes voor de lunch of als snack. Lekker, makkelijk en snel klaar.
Voorbereidingstijd: 5 min
Bereidingstijd: 15 min
Totale tijd: 20 min
Porties: 2 personen

Ingrediƫnten

  • 1 blik croissantdeeg liefst de grote variant, lekker!
  • 1 pak verse saucijzenworstjes die dunne worstjes waarvan er vier of vijf in een verpakking zitten
  • beetje bloem
  • lekkere ketchup of mosterd

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 180 graden
  • open het blik croissantdeeg en deeg uitrollen. Haal het vel van de saucijzen af (velletje met scherp mesje insnijden en dan van het vlees halen)
  • Strooi de bloem op een plat bord en haal de ontvelde worstjes hier even doorheen
  • leg de worstjes op de brede kant van de deegplakken en rol ze in. Leg de deegrollen op een bakplaat en schuif ze de oven in. Afbakken zoals de verpakking van het deeg aangeeft
  • Worstenbroodjes uit de oven halen en serveren met een aparte ketchup en/of mosterd
  • Experimenteer gerust ook eens met diverse gekruide worstjes. Lekker hoor.