Heerlijke worstenbroodjes voor de lunch of als snack. Lekker, makkelijk en snel klaar.
Voorbereidingstijd: 5 minutenmin
Bereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 20 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediënten
1blikcroissantdeegliefst de grote variant, lekker!
1pakverse saucijzenworstjesdie dunne worstjes waarvan er vier of vijf in een verpakking zitten
beetje bloem
lekkere ketchup of mosterd
Instructies
Oven voorverwarmen op 180˚C
Open het blik croissantdeeg en deeg uitrollen. Haal het vel van de saucijzen af (velletje met scherp mesje insnijden en dan van het vlees halen)
Strooi de bloem op een plat bord en haal de ontvelde worstjes hier even doorheen
Leg de worstjes op de brede kant van de deegplakken en rol ze in. Leg de deegrollen op een bakplaat en schuif ze de oven in. Afbakken zoals de verpakking van het deeg aangeeft
Worstenbroodjes uit de oven halen en serveren met een aparte ketchup en/of mosterd
Experimenteer gerust ook eens met diverse gekruide worstjes. Lekker hoor.