Lekker snel gerecht van bekende smaken met een twist
Voorbereidingstijd: 10 minutenmin
Bereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 25 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediƫnten
1pak naanbrood
1ui
1/2gele paprika
1/2groene paprika
250grrundergehakt
150grgemengde paddestoelen
2tlchilipoeder
1tlgerookt paprikapoederLa Chinata
2elricotta
200grtomatenblokjesuit blik
peper
zout
100grgeraspte kaasof 1 zakje
Instructies
oven voorverwarmen op 180 graden. Gehakt met het gerookte paprikapoeder en de helft van de chilipoeder in koekenpan rullen en bruin bakken. Ui, paprika en paddestoelen in fijne plakjes snijden en even kort laten fruiten in de koekenpan
tomatenblokjes, ricotta en tweede helft van chilipoeder door elkaar mengen en hier een pizzasaus van maken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Naanbroden dik besmeren met de saus en hierna de gehakt en gefruite groente erop leggen
De naanpizza's rijkelijk bestrooien met geraspte kaas en voor 10-15 minuten in de oven tot de kaas goed gesmolten is en de naanbodem lekker krokant.
Naanpizza's in hapklare stukken snijden en smullen maar.