Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Nog geen review
Salade met farro, geitenkaas en granaatappel
Totale tijd:
20
minuten
min
Porties:
2
personen
Ingrediënten
100
gram
farro of spelt
granaatappelpitjes
van een halve granaatappel is genoeg
Maaslander geitenkaas
rucola of andere sla met klein blad
pistache nootjes
vijgen dadel azijn
zout
Instructies
Kook de farro volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met een beetje zout, giet af en spoel even na met koud water. Laat afkoelen.
Leg een paar plakjes geitenkaas op elkaar en snij in blokjes naar wens.
Zodra de farro is afgekoeld meng je die met de geitenkaas, de gehakte pistache nootjes, de granaatappel en de sla.
Druppel hier naar smaak de vijgen dadel azijn overheen en smullen maar!