150grchampignons in kwarten gesnedenof 150 gr paddenstoelmix
50grnoodles of bami
3elsojasaus
2elwater
1elhoning
Zout en peper
Instructies
Wrijf de kipfilets ruim in met de wasabi sesam kruiden en het scheutje olijfolie en laat dit voor een minuut of vijf intrekken (wanneer je ze in de aluminiumfolie verpakt, trekken de smaken nog beter in de kip)
Breng en pan met ruim water aan de kook en kook hier de noedels of bami volgens instructies in af.
Doe ondertussen de groenten met een beetje olie even roerbakken in een wok en zet tegelijk een koekenpan met olie op het vuur voor de kipfilets. Als de olie warm is, leg je de heerlijk gemarineerde filets erin en bak je ze goudbruin gaar, terwijl je ze regelmatig keert. Haal hierna de filets uit de pan en laat ze nog een minuut of twee op een snijplank rusten
Blus de geroerbakte groente af met de sojasaus, honing en het water en laat de saus even een minuutje inkoken.
Giet de gekookte noedels/bami af en spoel ze even na met koud water. Direct met een tang over twee borden verdelen. Serveer over de noedels een royale lepel van de groente met saus. Snij de filets in lange dunne reepjes en maak de borden af met deze kipreepjes.