150grgeraspte parmezaanse kaas plus extra voor de bovenkant
2uienin ringen en langzaam in wat boter gecarameliseerd
Instructies
Verwarm de oven voor op 230˚C.
Doe alle droge ingredienten voor je brood in een kom en meng dit goed door elkaar. Maak een kuil in het midden.
Giet hier je karnemelk in en roer alles goed door. Kneed zo kort mogelijk. Het moet een stevig, bijna droog deeg worden maar moet wel goed aan elkaar kleven. Is het te droog voeg dan nog een klein scheutje karnemelk toe.
Stort het uit op een bakplaat bekleed met bakpapier en vorm in een ronde schijf van ongeveer 2,5 cm dik. Zet in de oven en bak ongeveer 20 minuten.
Zet de oven lager naar 200 ˚C en spreid de uien dan over de bovenkant en strooi de extra parmezaanse kaas er ook over. Bak nog eens 10-15 minuten. Hou wel in de gaten dat het niet te hard gaat.
Haal uit de oven en laat afkoelen of eet warm met lekker roomboter. Ook ideaal bij de soep