De Franse klassieker is natuurlijk de croque madame. Hoe je die zelf thuis maakt? Dat zie je hier!
Bereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 15 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediënten
1elboter
1elbloem
125mlvolle melk
1tlmosterd
zoutpeper
snufje nootmuskaat
4sneden lekker brood
4plakken hamtwee mag ook maar ik hou van veel
4plakken kaas
2eieren
Instructies
Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Roer tot het goed gemengd is en laat even een beetje bakken (niet te hard!) om de bloem te garen. Voeg de melk geleidelijk toe en laat dit 2-3 minuutjes een beetje pruttelen tot het indikt. Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de mosterd.
Beleg je brood met de kaas en de ham en doe dit tussen een grilplaat, tostimaker of paninigril. Laat het geheel lekker warm worden en smelten.
Zet alvast de gril aan (van de oven of een losse) en doe je bechamelsaus op de tosti en onder de gril tot de bechamel bruin is en warm.