Verwarm de oven voor op 180°C en breng een pan met water en wat zout aan de kook. Rul het gehakt in een koekenpan met een klontje boter en roer hier de ras el hanout kruiden
Bak in een tweede koekenpan de champignons en paprika tot ze zacht zijn.
Pluk de buitenste, grote bladeren van de Chinese kool en blancheer ze voor 1-2 min in het kokende water. Laat ze hierna uitlekken
Pak een grote mengkom en doe hier de gehakt, paprika/champignons, 2 eetlepels peterselie en de roomkaas in. Meng goed door elkaar.
Pak een flinke eetlepel van de gehaktmix en leg deze op een blad Chinese kool. Rol vervolgens de kool om het mengsel en draai hier ontbijtspek in de lengte en breedte van het rolletje omheen. Leg het rolletje in een ovenschaal en herhaal dit tot het mengsel op is.
Bestrooi de gevulde koolrolletjes rijkelijk met de geraspte kaas en zet dan de ovenschalen voor een minuut of tien in de oven.
Voor een krokant kaaskorstje (lekker!) zet je de oven de laatste 5 minuten op grillen