Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
3.45
van
20
stemmen
Ras el Hanout maken
Maak deze fijne specerijenmix eenvoudig zelf!
Bereidingstijd:
1
uur
uur
10
minuten
min
Totale tijd:
1
uur
uur
10
minuten
min
Ingrediƫnten
2
el
korianderzaadjes
2
el
komijnzaad
1
el
kaneelpoeder
1
tl
gemberpoeder
1
tl
kurkuma
1
tl
zwarte peper
1
tl
kardemom
Instructies
Doe de koriander en komijn in een droge koekenpan en rooster tot ze geurend zijn. Doe over in een vijzel en maal ze fijn. Meng met de andere ingredienten en bewaar in een afgesloten pot voor een paar maanden.
Gang:
Basisrecept
Keuken:
Midden oosten
Trefwoord:
gember, kaneel, komijnzaad, korianderzaad
Dieetsoort:
glutenvrij
, paleo