Je kunt deze heerlijke broodpudding zo serveren of het extra luxe maken door er vanille-ijs en/of slagroom bij te geven. Maar hou er rekening mee dat het machtig is!
Voorbereidingstijd: 15 minutenmin
Bereidingstijd: 20 minutenmin
Totale tijd: 35 minutenmin
Porties: 6personen
Ingrediënten
paarsneetjes zuurdesem brood in blokjes gesnedenmet of zonder korst
Meng de suiker, vanille en de eieren en roer dit goed door. Voeg lemon curd toe en zorg dat alles gemengd is.
Verwarm de slagroom (niet koken) en meng al roerend het eimengsel erdoor. Roer de rozijnen erdoor.
Doe de stukjes brood in een ovenschaal en giet het roommengsel eroverheen. Schud even met de schaal zodat alles goed gemengd is. Strooi de blauwe bessen er overheen en een beetje van de kokosrasp. Zet in de oven voor een minuut of twintig of tot de broodpudding goudbruin is.
Voor serveren bestrooi je het nog een keer met de kokosrasp.