Leg de aubergine met de snijkant naar boven op een bakplaat. Strijk er wat olie op en strooi er zout over.
Rooster de aubergine ongeveer 30 minuten in het midden van de oven of tot hij helemaal zacht is en flink wat kleur heeft.
Laat de gedroogde paddenstoelen ongeveer 30 minuten weken in heet water en giet ze af.
Fruit de paddenstoelen 5 minuten in een koekenpan op matig vuur in 1 eetlepel olie met de sojasaus en de gember. Voeg op het laatst de knoflook toe.
Bak de mais in een hete koekenpan en 1 el olie tot de mais kleur krijgt en bestrooi ze met zout
Breng een pan met water aan de kook voor de noedels
Warm de bouillon op.
Blancheer de spinazie ongeveer 30 seconden
Schep de bouillon in de kommen en meng door elke kom een halve eetlepel chiliolie en 3 eetlepels uitgeschraapte aubergine.
Kook de noedels ongeveer 45 seconden in ruim kokend water. Bij voorkeur in een zeef om ze er snel uit de kunnen halen als ze klaar zijn. Laat ze uitlekken en doe de noedels in de kommen bouillon.
Garneer met paddenstoelen, mais, bosui, spinazie en gehalveerde eieren. Strooi er sesamzaad over.