zelfgemaakte granola | simoneskitchen.nl
Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Homemade granola met noten

Voorbereidingstijd: 5 min
Bereidingstijd: 30 min
Totale tijd: 35 min

Ingrediënten

  • 500 gram havervlokken
  • 50 gram sesamzaadjes
  • 50 gram zonnebloempitten
  • 75 gram amandelen
  • 20 gram anijszaad
  • 100 gram paranoten
  • 50 gram kokosvlokken
  • 25 gram chiazaad
  • 125 ml olie
  • 100 ml heldere vloeibare honing

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190˚C terwijl je de mix maakt. Doe er vooral in wat je lekker vindt, maar let op dat je gedroogde vruchten en dergelijke het best na het roosteren kunt toevoegen.
  • Spreid het mengsel uit over een platte bakplaat en schuif in de oven.
  • Haal elke tien minuten even uit de oven om om te scheppen. Dit is noodzakelijk anders verbrand de bovenlaag en is de onderlaag nog wit.
  • Het zal ongeveer een minuut of 30 duren voor je mix lekker goudbruin en krokant is geworden
  • Laat volledig afkoelen voor je het in een pot of bus bewaard.
Trefwoord: cashewnoten, granola, havervlokken