Meng in een kom de roomkaas met de tabasco, chilipoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en gerookte paprika poeder goed door elkaar. Proef even en voeg waar nodig peper en zout toe.
Pak een plat bordje en zet dat naast je roomkaas mengsel. Strooi alle fijn gehakte bieslook op je bordje.
Neem een beetje roomkaas op een theelepel en laat die op het bord vallen en beweeg (met het lepeltje) door de bieslook heen. Zodra er genoeg bieslook op zit kun je het oppakken en een balletje van maken. Leg het balletje op een bord.
Herhaal dit tot alle roomkaas op is (of bewaar nog wat om te dippen zoals ik al zei..)
Zet het bord of de schaal met de balletjes in de koelkast om op te stijven. Minimaal een half uur.
Snij ondertussen de olijven in plakjes.
Steek een klein rondje uit de paprika dat past in het midden van de olijven. (Ik deed dit met een spuitmondje. Je kunt ook een drupje ketchup gebruiken voor het 'oog'.)
Doe het stukje paprika in het midden van de olijf en snij uit de rest van de paprika kleine hoorntjes
Haal de balletjes uit de koelkast en duw de oogjes en de hoorntjes op hun plek. Neem twee zoutjes als vleugeltjes en steek die in de zijkant.
Serveer ze direct of zet ze in de koelkast tot later gebruik.