Doe 4 eetlepels yoghurt in een bakje en roer de sausmix erdoor.
Maak de sugarsnaps schoon en snij in iets kleinere stukjes.
Snij de paprika in blokjes en de bosuitjes in ringetjes. Maak de mango schoon en snij deze in blokjes,
Bak de paprika in een wok en voeg hier de sugarsnaps aan toe. Roerbak dit even met elkaar. Voeg de runderreepjes toe en bak even kort mee.
Voeg de kruidenmix toe en 50 ml water. Breng aan de kook en laat een minuutje of 3 doorkoken.
Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel ze met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 graden).
Beleg de wraps met de runderreepjesmix en doe hier de bosuitjes en de mango overheen. Rol op en serveer met de yoghurtsaus.