Een lekker makkelijk snackje wat gegarandeerd een succes is
Voorbereidingstijd: 10 minutenmin
Bereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 25 minutenmin
Porties: 4personen
Ingrediënten
200grparmezaanse kaas
50grbloem
zwarte peper
Voor de topping:
1bakje ricotta
bosje peterseliefijngehakt
100grkleine paddestoeltjes of kastanjechampignonsklein gehakt
tuinkers
boter om te bakken
75grHollandse garnalenoptioneel
Instructies
Verhit de oven op 220˚C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rasp de parmezaanse kaas en meng met de bloem en de zwarte peper. Maak hoopjes op de bakplaat en druk die een klein beetje plat. Schuif in de oven en bak voor 10-15 minuten of tot ze goudbruin zijn. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Meng de ricotta met de peterselie.
Voor de vega variant: Bak de paddestoeltjes even kort aan met peper en zout in de koekenpan.
Serveer de parmezaan koekjes met een topping van de ricotta, de paddestoeltjes of de garnalen en knip er wat tuinkers overheen