Een lekker makkelijk bijgerecht van geroosterde wortels met honing en geitenkaas. Heerlijk met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes en geroosterde kip.
Voorbereidingstijd: 5 minutenmin
Bereidingstijd: 30 minutenmin
Totale tijd: 35 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediënten
400grbaby wortels
75grgeitenkaas
2elolijfolie
1elhoningof ahornsiroop
zout en peper
50grpecannoten
1takjetijmalleen de blaadjes
Instructies
Warm de oven voor op 180˚C
Maak de wortel schoon en snij dikke exemplaren in de lengte doormidden. Leg ze in een ovenschaal of op een bakplaat in een enkele laag.
Besprenkel met de olijfolie en de honing en wat peper en zout. Gebruik je tijm dan kun je die er nu ook overheen doen. Rooster in de oven voor ongeveer 30 minuten of tot ze zacht en gaar zijn.
Verkruimel de geitenkaas over de nog warme wortels en verdeel de pecannoten erover.