Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van
2
stemmen
Feestelijk gevulde dadels
Perfect om te serveren als lekkere snack
Voorbereidingstijd:
5
minuten
min
Bereidingstijd:
5
minuten
min
Totale tijd:
10
minuten
min
Porties:
15
dadels
Ingrediënten
15
medjool dadels
1/2
blok
monchou
3
el
pindakaas
3
el
zachte geitenkaas
1
el
pistache
fijn gehakt
1
el
granaatappelpitjes
1
el
uitgebakken spekjes
1
el
gehakte donkere chocola
Instructies
Ontpit de dadels en snij in de lengte door. Snij niet helemaal door zodat ze wel aan elkaar blijven zitten.
Vul de dadels met je vulling van keuze. Leg ze op een bord neer.
Garneer met topping naar keuze. Herhaal tot alle dadels op zijn en zet 20 minuten in de koeling of tot gebruik
Gang:
Snack
Keuken:
Hollandse keuken
Trefwoord:
dadels
Nutrition
Calorieën:
107
kcal
,
Koolhydraten:
20
g
,
Eiwit:
2
g
,
Vet:
3
g
,
Verzadigd vet:
1
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
1
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
1
g
,
Transvet:
0.001
g
,
Cholesterol:
2
mg
,
Natrium:
31
mg
,
Kalium:
202
mg
,
Vezels:
2
g
,
Suiker:
17
g
,
Vitamine A:
68
IU
,
Vitamine C:
0.1
mg
,
Calcium:
22
mg
,
Ijzer:
0.5
mg