Simone's Kitchen

Workshop nieuwe locatie: GreenDelicious

Soms komen dingen geheel spontaan samen en pakken ze vervolgens ook nog eens fantastisch uit…. Ergens in juni werd duidelijk dat onze workshop locatie bij Alex thuis niet langer gebruikt zou kunnen worden. Dat werd dus op zoek naar een andere locatie en voordat we goed en wel om ons heen hadden gekeken ontving ik een mailtje van Natascha van Greendelicious. Ze had net een brandnieuwe workshop locatie geopend in Voorschoten en of het misschien een idee was om eens van gedachten te wisselen. Want wellicht konden we onze workshop daar wel houden?

Ik zeg; alsof het zo moest zijn! Ik belde Natascha en we spraken af dat ik een week later bij haar een bakkie zou komen doen en eens zou kijken of de locatie aan onze wensen zou kunnen voldoen.

Nou ja, en zoals het gezegde dan gaat; de rest is historie. Ik had direct een klik met Natascha. Wat een leuk mens! Ik geloof dat ik de oren van haar hoofd heb afgeluld op die eerste afspraak… Sorry.. 😉 Gek toch hoe dat soms werkt met bepaalde mensen… Maar goed, ik was eigenlijk meteen laaiend enthousiast. Alex gebeld en voor we er heel lang over na hadden gedacht was de eerste workshop gepland op 24 augustus jl.

20140824-MH2A8764

Een beetje onwennig natuurlijk wel zo de eerste keer naar een andere locatie – de hele bende omhoog sjouwen – (dat is dan ook meteen het enige nadeel van de nieuwe locatie..) en installeren voor de workshop. Een beetje aftasten nog wat waar staat, hoe het allemaal zou lopen maar het voelde gewoon goed.

En het was ook gewoon goed… De locatie is ideaal voor de workshop en doordat het veeeeeel groter is als de woonkeuken van Alex betekent dat ook dat we wat makkelijker mensen rond de ruimte kunnen ‘sturen’. Er is ruim plek voor iedereen om iets moois neer te zetten. Natascha en Layla zorgden voor de inwendige mens. Niet alleen tijdens de workshop zelf en tijdens de lunch maar ook zorgden ze ’s middags voor de nodige gerechtjes om te kunnen fotograferen.

20140824-MH2A8789

We zijn dus waanzinnig blij met onze nieuwe locatie en verheugen ons nu al op de volgende workshops. De eerst volgende drie zitten alweer vol, maar vanaf januari is er weer volop plek dus mocht je interesse hebben laat het dan maar weten! Meer informatie over de workshops vind je op de workshop pagina. Hier worden altijd de laatste data vermeld.

20140824-MH2A8774 20140824-MH2A8771 20140824-MH2A8751

Natascha geeft ook een heleboel hele leuke kook workshops dus neem vooral een kijkje op de website van GreenDelicious voor de nieuwste data en mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos