Simone's Kitchen

Workshop in Dubai !

Ik heb het al vaker gezegd maar ik zeg het nog maar een keer; een workshop volgen is altijd goed voor je motivatie, je inspiratie en gewoon omdat het hartstikke leuk is… De workshop die ik net heb gevolgd in Dubai voldeed aan alle drie die voorwaarden. Ik wilde al een hele tijd Meeta’s workshop in Dubai volgen maar elke keer kon ik – om wat voor reden dan ook – net niet op die data, maar het is nu eindelijk gelukt! Ik was ook nog nooit in Dubai geweest dus dat was natuurlijk een groot gedeelte van de reden dat ik er graag heen wilde. Maar over Dubai zelf ga ik meer vertellen in een latere post. Je wilt nu weten hoe de workshop is geweest, toch?

De eerste bonus was natuurlijk dat ik Meeta weer zag. We hebben nog niet zo lang geleden (september) onze workshop hier in Almere gedaan en we zijn inmiddels alweer bezig met het inplannen van leuke nieuwe workshops voor volgend jaar, maar het zou natuurlijk gek zijn om elkaar al die tijd niet meer te zien. Dus ik was blij dat dit voorbij kwam en bovendien was het ook de kans om eens wat meer tijd door te brengen met Sally.

De Dubai workshop was een totaal ander soort workshop als die we hier hadden om veel verschillende redenen. De sponsors waren geweldig. Echt… ik zou willen dat we dat soort sponsors in Nederland konden vinden, maar ik denk dat het hier toch wel iets lastiger is. Of ik heb gewoon nog niet de juiste connecties daarvoor. Ik was echt superblij met onze sponsors, maar… het blijkt dat het altijd beter kan! 😉

Russel Impiazzi van Lafayette Gourmet is echt een artiest als het aankomt op het maken van prachtige gerechten. Dima Shariff is een geweldig leuk mens die ook nog eens geweldig kan koken (binnenkort komt er een kookboek uit waarvoor Meeta heeft gefotografeerd!) en de Miele Gallery was toch wel een van de beste locaties voor een workshop die ik ooit heb gezien!

On tour met Frying Pan Adventures!

Ik zou bijna willen dat ik mijn workshops daar ook kon geven, maar ja, wordt een beetje veel heen en weer vliegen vrees ik. 😉

En dan natuurlijk de mensen die ik ontmoet heb tijdens de workshop. Er waren een hoop locals uit Dubai (logisch) maar niet allemaal geboren en getogen in Dubai. Sommigen uit Finland, anderen uit Estonia en dan waren daar nog mensen uit Nigeria, Bahrain, Turkije, Jordanie en natuurlijk Dubai zelf. Een leuke mix van mensen en laten we eerlijk zijn, het is toch altijd geweldig om nieuwe foodbloggers te ontmoeten?

Dima’s kook demonstratie

Een highlight was wel het afscheids diner dat we op woensdag hadden met raw vegan eten door BeSupernatural. Ik had niet verwacht dat dat zo lekker zou zijn!

Het diner op dinsdag was een custom made tour door Frying Pan Adventures, maar sinds ik bij hem ook nog een tweede tour had geboekt een dag later komt daar nog een verslag van! Voor nu wat foto’s om te laten zien wat een geweldige twee dagen het zijn geweest!

Het heerlijke eten bereid door Dima!

 

 

Geweldig eten door de mensen van Lafayette Gourmet!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

4 comments

  1. Uuuh ziet er geweldig uit! Ik moet eerst maar eens een van jouw workshops volgen, ik kan niet wachten!

  2. Wat een geweldige ervaring voor je en wat een mooie ( en vast super lekkere) gerechten!
    Dat moet wel genieten zijn; dat kan niet anders! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.