Simone's Kitchen

En de winnaar is – Eva van Food Vegetarisch

Foto door Eva van Food vegetarisch

Foto door Eva van Food vegetarisch

Makkelijk was het niet om een winnaar uit te kiezen van de allereerste foodfotografie challenge van dit jaar. De meningen van de jury liepen ook nogal uiteen maar na een beetje tellen was het toch duidelijk dat de foto van Eva van Food Vegetarisch de winnaar is van de RAW challenge met een totaal van 6 punten. En niet de eerste keer ook dat Eva wint! Het rustieke van de foto met de rustige kleuren en de jute ondergrond maken dit een foto die de spruitjes goed laat uitkomen.

Alle inzendingen van de challenge vind je terug op het Pinterest board. 

De nummer twee van de challenge is Ilona met haar foto van de Bell Peppers met 3 punten.

Photo door Ilona

Photo door Ilona

En de nummer drie was een gedeelde plaats voor de spinazie van Miranda Balster en  het vlees van Ria van More than Mayo. 

Hoe gaat de jurering in zijn werk? Elk jurylid geeft door welke drie foto’s favoriet zijn. Een nummer 1 krijgt vervolgens drie punten, nummer twee twee en nummer drie 1 punt. Er kunnen dus maximaal 9 punten worden behaald. Mijn stem telt in principe niet mee tenzij het een gedeelde eerste plaats is in welk geval ook mijn punten worden meegeteld. Doen jullie ook weer mee met de nieuwe challenge? Fotograferen met je telefoon! Inzendingen kun je naar mij mailen, check hier de details

foodfotografie-rawMiranda Balster

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!