Simone's Kitchen

Winactie: Rosti Mepal set

20150824-MH2A9793

Jaaaa! We hebben weer een fijne win actie.. 😉 Ik heb al tijden een mooie beslagkom van Rosti Mepal (dezelfde als de roze die je hierboven ziet, alleen dan in het zachtgroen) en vind het een bijzonder prettige kom om mee te werken. De antislip onderkant blijft altijd goed staan als ik met een garde erin tekeer ga. Hij heeft de perfecte maat (dat is natuurlijk persoonlijk maar ik vind hem bijzonder handig in omvang)

Ik was uitgenodigd voor een hele leuke workshop in het Vondelpark deze week, maar kon niet dus als alternatief stelden ze voor of ik het leuk zou vinden om twee van deze fijne setjes te verloten onder jullie! Nou lijkt me wel toch?

Rosti mepal ontbijtsetjes | simoneskitchen.nl

De set bestaat uit kom Margarethe, vier eierdopjes, vier eierlepeltjes, een peper en zout stel, een snijplankje en een botervloot. Of de hele set normaal gesproken in één kleur wordt geleverd of ook zoals hier in vier kleuren? Dat weet ik niet maar dat is dan een verrassing mocht je het pakket winnen.

Wat moet je ervoor doen? Vertel me wat jouw favoriete ontbijt is en het leukste of meest origineelste antwoord wint een setje. En dat dan twee keer dus komt u maar!

Je hebt tot het eind van deze week de tijd om een comment achter te laten op deze post. Na zondag de 30e kies ik twee winnaars uit en die ontvangen een mail. Zorg dus dat je mailadres goed is bij de reactie… 😉

 

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

36 comments

 1. Avatar

  Zondagochtend, met z’n viertjes, mooi kleedje op tafel en dan een lekker wit of bruin broodje uit de oven, lekker met kaas en komkommer tomaat en een eitje, de andere helft rosbief met tomaatjes en als toetje een beschuitje zwarte bessenjam, simpel maar oooooooo zo heerlijk op zondagochtend !!

 2. Avatar

  Mijn favoriete ontbijt is zondagochtend samen met mijn man en zoontje van 13 maanden kleine broodjes met verschillende soorten beleg, zoals aardbeien, rosbief, eitje. Mijn zoontje eet dan het liefst eerst zijn beleg en daarna heeft hij het voorzien op onze belegde broodjes, want zijn onbelegde broodjes zijn dan natuurlijk saai! Heerlijk genieten! 

 3. Avatar

  Mijn favoriete ontbijtje gaat geen prijs winnen want het is te simpel. Voor mij gaat het niet zo zeer om wat ik eet maar met wie. En mijn favoriet om mee te ontbijten is mijn vriend. We wonen niet samen en hebben niet heel veel tijd om met elkaar door te brengen. Des te meer genieten we er van als we met vakantie zijn of lekker een paar daagjes samen weg kunnen. We gaan dan op stap met de caravan en als we dan op een mooi plekje zitten met een lekker zonnetje, verse broodjes en de liefste man van de wereld tegenover me dan is dat het allerbeste ontbijt op de hele wereld.

 4. Avatar

  Lekker ontbijtje op Zondag met z’n viertjes met zelfgemaakte Cheese Scones, zelfgemaakte Jam en zelfgemaakte Lemon Curd, thee, koffie, en Sublime FM op de achtergrond, kortom Quality Time!

 5. Avatar

  Ontbijten met het gezin en het liefst buiten in de tuin. Onder de bomen, zonnetje erbij en lekker vers brood, biologische jam, kaas en beleg en zo’n lekker druipeitje, zoals mijn dochter altijd zegt.  Heerlijke versje jus erbij en uiteraard ontbreekt de hond niet die onder de tafel ligt, in de hoop dat er een ei gaat vallen..

 6. Avatar

  Leuke winactie! Mijn favo ontbijt is een zelfgebakken peperkoek, gemaakt van roggemeel, dadels en amandelmelk. Simpel, maar heerlijk. Zeker vers uit de oven, geserveerd met een beetje roomboter…

 7. Avatar

  Ons fijnste ontbijt is, als onze allerbeste vrienden (al 40 jaar) 1 x per jaar komen logeren. Dan dek ik de tafel supergezellig en maak er een piepklein feestje van. Naast de verse jus, croissants en goed stokbrood, gekookt eitje, maak ik altijd één verwen gerechtje, bijvoorbeeld gerookte zalm met zalmkaviaar, crème fraiche en dille. Of omelette met geschaafde truffel (en dan geen gekookt eitje). Vers fruit.
  Het Rosti Mepal setje zal zeker niet misstaan op deze ontbijttafel. 

 8. Avatar

  Ik hou van lekker fris, ik hou van lekker anders
  Ik hou van buiten, ik hou van lekker ontbijten
  Ik hou van bruin, ik hou van wit
  Ik hou van broodjes, waar fris op zit
  Dus wat ik steeds op tafel zet, is hopelijk deze gave Rosti Mepal set 🙂

 9. Avatar

  Voor mijn favoriete ontbijt gaan we even terug naar toen ik nog een meisje van een jaar of acht was. Mijn vader deed niets in het huishouden, behalve het ontbijt op zondagmorgen verzorgen. In de ene koekenpan bakte hij ontbijtspek uit en in de andere koekenpan maakte hij roerei. En wij kregen dan een boterham met uitgebakken spek en roerei erop, echt Engels dus. Heerlijk! Als ik nu wel eens in een hotel ontbijt moet ik altijd terugdenken aan mijn jeugd en deze heerlijke ontbijtjes op de zondagmorgen. 

 10. Avatar

   Mijn favoriete ontbijt is samen met mijn man in het weekend buiten/veranda (op werkdagen kunnen we helaas nooit samen ontbijten), met warme broodjes en kwekkende vogeltjes om ons heen die zo brutaal zijn dat ze bijna bij je op de bord zitten, zachtjes een (Frans) muziekje op de achtergrond, en genieten van elkaar en ons tuintje. Heerlijk.

 11. Avatar

  Mijn favoriete ontbijt is het ontbijt tijdens de feestdagen. Gezellig aan tafel met familie is het belangrijkste. Dan zorg ik dat de tafel leuk gedekt is en de servetten gevouwen. Ook maken we zelf croissantjes, panettone, gekookte eitjes en versgeperst sap. Krijg er meteen al weer zin in! En op ‘gewone dagen’ ga ik voor havermout, mmmm. Ik heb trouwens geen eens eierdopjes en een botervloot, erg he? 

 12. Avatar

  Oh wat een overzoete kleurtjes, leuk! Ik heb van mijn oma ooit een beslagkom gekregen van Rosti Mepal, ook nog veelvoudig in gebruik!

  Mijn favoriete ontbijt… Here it goes… Buiten ontbijten is wel een groot pluspunt, dat is toch extra weekendgevoel 🙂
  Magere yoghurt met muesli van MyMuesli variant Berry White Choc, deze is heerlijk! In het weekend een zacht warm eitje erbij. En dan geniet ik extra van mijn heerlijke thee die ik afgelopen jaar in London heb gekocht bij Fortnum & Mason. Dit alles op een zaterdagmorgen maakt mijn heel weekend goed!

 13. Avatar

  Het liefst ontbijt ik aan zee. Op een kleedje met mijn voeten in het zand. Verse aardbeien met slagroom uit zo’n mooie rosti mepal kom! Manlief en kids erbij. Croissantjes en een vers eitje en mijn dag kan niet meer stuk! (Het zal wel bij dromen blijven aangezien we niet aan zee wonen). Maar mijn thuis ontbijt zou ook al heel veel leuker worden met die mooie eierdopjes!

 14. Avatar

  Zo n actie is uiteraard leuk. Mijn favo ontbijt is die waar we gezellig samen aan de ontbijttafel zitten. Onze tweeling stapt nu langzaam van de papflessen over op n gewoon ontbijt. Vroeger aten we ook met t hele gezin ontbijt. Echt n rustmomentje om de dag goed te starten. Deze prettige en goede gewoonte wil ik ook onze tweeling bijbrengen. En wat is er nu leuker dan dat te doen met vrolijke ontbijtspulletjes?! Lekker brood of in t weekend brioche met een glaasje sinaasappelsap en gewoon genieten van elkaar.

 15. Avatar

  Binnenkort weer zo’n gezellig weekend, met Appelpop als de kinderen hun vrienden uit nodigen. Iedereen wat later op na een nacht stappen en dan voor het hele stel een heel lekker ontbijt maken,  croissantjes, lekkere jam, roomboter, eitjes, broodjes, beleg, yoghurt met granola.  

 16. Avatar

  We zijn geen uitslapers ook al hebben we de nacht ervoor lekker doorgehaald. Ons ontbijt op zondagochtend bestaat uit een potje stevige percolatorkoffie met zelfgebakken shortbread, of cake of taart, als het warm weer is op het balkon, maar anders gewoon lekker in bed. 

 17. Avatar

  Wat een leuke winactie!Mijn favoriete ontbijt? Als ik (zoals nu!) In marokko ben bij mijn schoonfamilie en ik bij t ontbijt vers zelfgebakken Marokkaans brood, plaatselijke olijfolie en geurende muntte voorgeschoteld krijg. Toppunt van vakantie en n goed begin van de dag (en dat voor iemand die eigenlijk niet van ontbijten houdt ;-)).

 18. Avatar

  Mijn favoriete ontbijt: lopend buffet in een luxe hotel. Ik heb 2 geweldige meegemaakt; in Antwerpen en in Budapest. Daar heb ik me vooral tegoed gedaan aan de toast met gerookte zalm.

 19. Avatar

  Mijn favoriete ontbijt is toch een Engels ontbijt. Met roerei, bacon, worstjes, toast met jam. Alleen de bonen hoef ik ’s ochtends niet. Omdat ik dit hoogstens een keer paar jaar eet blijft het ook een speciaal ontbijt.

 20. Avatar

  Dat verschilt nogal welke dag van de week het is haha. Als ik moet werken, is het een kom muesli, op de dagen dat ik thuis ben een bananenpannenkoek en in het weekend kan het nogal eens wisselen van een kom muesli tot verse jus dorange, bananenpannenkoeken, gebakken en/of gekookte eitjes, verse broodjes en croissants.

 21. Avatar

  Mijn lievelingsontbijtje:
  Geïmproviseerde Amerikaanse pannenkoeken.
  Ik kook eigenlijk nooit met recept en op een ochtend besloot ik alles wat ik in huis had te gebruiken om pannenkoeken te maken (Koffiemelk, restje kwark, vanillesuiker, bloem, bakpoeder etc.)
  Opeens bleken het de perfecte Amerikaanse pannenkoeken te zijn geoworden 😀
  Heerlijk met wat gekarameliseerde banaan eroverheen.

 22. Avatar

  Mijn favoriete ontbijtje is meestal in het weekend.
  Uitgebreid met broodjes & croissantjes uit de oven, gekookt eitje, vers geperste jus d’orange

 23. Avatar

  Mijn favoriete ontbijtje was vorig jaar met Moederdag toen mijn 6-jarig stiefzoontje, voor de allereerste keer in de 5 jaar dat ik hem ken, mij ontbijt op bed bracht met Moederdag. Hij had het samen gemaakt met zijn papa en met zijn drieën hebben we heerlijk in bed zitten smullen! Heerlijk zulke momentjes…

 24. Avatar

  Mijn favoriete ontbijt is HOTELONTBIJT! Zoveel opties dat het eigenlijk geen ontbijt meer te noemen is, maar het verdacht veel op brunch gaat lijken. Ook al zit je sharp 7 uur aan tafel omdat anders de plakjes cake op zijn. En als ik dan één van die opties bij het hotelontbijt moet kiezen? Pannenkoeken, met stip op één. Als ontbijt, lunch of avondeten. Kan altijd!

 25. Avatar

  Mijn favoriet ontbijt is om op een late zondagmorgend de hele pot nutella leeg te eten voor de TV, met een glaasje vers fruitsap… Kwestie van het toch gezond te doen lijken, oeps hihi.

  Groetjes,
  Axelle

 26. Avatar

  Een kom gesneden fruit (mango, banaan, peer, druiven, aardbei, bosbes), gemengd met een half potje cottage cheese, geserveerd met een verse rozijnenboterham en een kopje thee! Daar mag je me om 4u30 voor wakker maken! Moet je zeker eens proberen!

 27. Avatar

  Mijn favoriete ontbijt is heel simpel, er moet niet veel aanwezig zijn. Ik verwacht zelfs dat er niets speciaals aanwezig is (fruitsap, brood, confituur). Maar bij mijn favoriete ontbijt is mijn hele gezin aanwezig! Omdat de oudste studeert en ikzelf altijd vroeg op moet, hebben we niet vaak tijd om samen te ontbijten. Als we dat dan toch doen, genieten we er uitgebreid van! En vaak aanwezig op dat ontbijt zijn de favorieten van mijn kids: pannekoeken! 

 28. Avatar

  Mijn Ontbijt is gewoon zo Hollands als het maar kan:Een bruine boterham met kaas.En met een beker melk erbij.

 29. Avatar

  Zondag vieren we blijheid en vrijheid met het ei. Mijn 2 blije eieren van kinderen zingen vals maar enthousiast een liedje over gekookte eieren. Dan rollen de gekookte eieren over het bord in een sprinkeltje zout. De eieren worden dan al neuriend maar genadeloos in de eiersnijder gesneden waarop ze uitgestald worden op een geroosterd zelf gebakken broodje. Schaaltjes yoghurt, glaasjes verse jus en kinderkoffie maken dit tafelende tafereel compleet. Wat kijk ik uit naar die zondagochtenden. Ontbijtfeestjes met korte ei.

 30. Avatar

  Een heerlijk champagne ontbijtje in een hotel, lekker in alle rust

 31. Avatar

  Mijn favoriete ontbijtje is zachte scrambled eggs op een dik sneetje getoast brood. Nog lekkerder is het al er een plakje bacon bij zit natuurlijk 🙂 ik heb er nu al trek in!

 32. Avatar

  Een heerlijk ontbijt met gerookte zalm en een gepocheerde ei

 33. Avatar

  geef mij maar een ei, de kippen maken me s’morgens blij

 34. Avatar

  Mijn favo ontbijt eet ik op bed!! 

 35. Avatar

  Zondagochtend. Mijn vriend en ik aan een lekker broodje met een zacht gekookt eitje. Onze kleine meid van ruim 4 maanden soppend op een zacht stukje brood (ze doet al bijna mee). Een vroeg zonnetje wat via de schuifpui naar binnen schijnt en mijn dag kan al niet meer stuk!

 36. Avatar

  Liefde gaat door de maag, dus geen betere start van de dag dan een ontbijt van mijn lief.

Reacties zijn gesloten.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!