Simone's Kitchen

Winactie: Rosti Mepal set

20150824-MH2A9793

Jaaaa! We hebben weer een fijne win actie.. 😉 Ik heb al tijden een mooie beslagkom van Rosti Mepal (dezelfde als de roze die je hierboven ziet, alleen dan in het zachtgroen) en vind het een bijzonder prettige kom om mee te werken. De antislip onderkant blijft altijd goed staan als ik met een garde erin tekeer ga. Hij heeft de perfecte maat (dat is natuurlijk persoonlijk maar ik vind hem bijzonder handig in omvang)

Ik was uitgenodigd voor een hele leuke workshop in het Vondelpark deze week, maar kon niet dus als alternatief stelden ze voor of ik het leuk zou vinden om twee van deze fijne setjes te verloten onder jullie! Nou lijkt me wel toch?

Rosti mepal ontbijtsetjes | simoneskitchen.nl

De set bestaat uit kom Margarethe, vier eierdopjes, vier eierlepeltjes, een peper en zout stel, een snijplankje en een botervloot. Of de hele set normaal gesproken in één kleur wordt geleverd of ook zoals hier in vier kleuren? Dat weet ik niet maar dat is dan een verrassing mocht je het pakket winnen.

Wat moet je ervoor doen? Vertel me wat jouw favoriete ontbijt is en het leukste of meest origineelste antwoord wint een setje. En dat dan twee keer dus komt u maar!

Je hebt tot het eind van deze week de tijd om een comment achter te laten op deze post. Na zondag de 30e kies ik twee winnaars uit en die ontvangen een mail. Zorg dus dat je mailadres goed is bij de reactie… 😉

 

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.