Simone's Kitchen

Winactie op Paper Travels: My travel Journal

Screen Shot 2015-02-02 at 16.07.14

Jaaaa…. Happy birthday to me, happy birthday to me.. 😉 Het is mijn verjaardag vandaag en mensen die jarig zijn, trakteren… Toch? Ik mag – in samenwerking met fonQ, dit hele mooie travel journal weggeven. De actie loopt eigenlijk via Paper Travels, mijn reisblog, dus als je mee wilt doen moet je even naar de betreffende winactie daar surfen en een comment achterlaten op die post.

Let dus op: een comment op Simone’s Kitchen dingt dus niet mee in het winnen van het reis dagboek

Hou je dus van reizen en ben je gek op mooie reis notitieboekjes… (en geloof me als ik zeg; het is een verslaving!) mis deze kans dan niet want hij is geweldig!

Screen Shot 2015-02-02 at 16.07.43

 

 

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!