Simone's Kitchen

Winactie: Het vernieuwde Seizoenskookboek van Donna Hay

Als echte Donna fan mag een Donna boek natuurlijk niet ontbreken in de te winnen items vandaag.. En ik ben dan ook blij dat ik van Het Spectrum maar liefst twee exemplaren mag verloten van haar fijne boek “Seasons”. Het is een hernieuwde uitgave met een gloednieuwe cover waardoor het boek er wat frisser uitziet en weer een beetje up to date is.

Seizoenskookboek Donna Hay | simoneskitchen.nl

Het fijne van het boek is dat het net even anders is als de andere Donna boeken. Je ziet – als je door het boek bladert – meteen dat het om diverse seizoenen gaat. Alleen al door naar de prachtige fotografie te kijken!

Kortom, een must have voor elke Donna Hay fan!

Het Seizoenskookboek is uitgegeven door Unieboek Het Spectrum en is verkrijgbaar vanaf midden juni voor € 35,= (het is een dikke pil!)

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

89 comments

 1. Avatar

  Wow, dat boek zou ik ook graag willen hebben! 

 2. Avatar

  Jaa! Ik ben fan van Donna, maar heb dus nog geen een kookboek van haar. Ik hou er daarnaast ook nog eens enorm van om met de seizoenen mee te koken dus ik maak graag kans op dit boek.

 3. Avatar

  Wow de winacties blijven maar komen! Deze is ook al zo gaaf. Hoe kan ik meedoen?

 4. Avatar

  Wauw!! Hier nog een Donna Hay Fan ven zo benieuwd naar dit boek. Aan de voorkant te zien kan het niet anders dat het weer pracht boek is! 

 5. Avatar

  O wow mooie winactie en ook al van die mooie foto’s! Ik doe graag mee 🙂

 6. Avatar

  Wat een leuke winacties allemaal! Wie is er nou geen fan van Donna Hay? Dit kookboek heb ik nog niet maar natuurlijk wil ik het wel. Ik waag mijn kans! 😀

 7. Avatar

  Oh wat een superboek is dit! Met fantastisch mooie foto’s en heerlijke gerechten. Hier kan ik mijn dochter vast heel blij mee maken als ze binnenkort op zichzelf gaat wonen 🙂

 8. Avatar

  Super! Die zou ik graag willen hebben :)!

 9. Avatar

  Jee wat een verrassende prijzen..mag ik ook weer mee doen ?

 10. Avatar

  Ik ben ook fan van Donna Hay! Deze prijs is nog mooier dan de overnachting! dit kookboek zou ik graag willen winnen!

 11. Avatar

  Super graag…..ben grote fan!

 12. Avatar

  Ik wilde mezelf tegenhouden om mee te doen, maar ik heb nog geen boeken van Donna en dit ziet er veelbelovend uit :). Ik doe mee!

 13. Avatar

  Prachtig mooi boek van een onwijs fijne kok…. Altijd mooie producten en geweldige recepten. Dit boek zou niet misstaan op mijn aanrecht

 14. Avatar

  Wat weer een super leuke winactie! Ik zelf heb nog geen kookboek van Donna Hay, maar mijn schoonmoeder heeft er twee en inderdaad de foto’s in haar boeken zijn prachtig. Ik zou er heel erg blij mee zijn als ik er eentje mag ontvangen en meteen mij aan de slag gaan natuurlijk 🙂

 15. Avatar

  ik doe heel graag mee met de verloting! 

 16. Avatar

  Ik hoor veel goede dingen om mij heen van Donna Hay en ik zou heel graag haar boek willen winnen!
  Nu ik sinds kort dat we verhuisd zijn een hele grote tuin mijn beschikking heb een ik mijn eigen groente en kruiden aan het kweken, zou het helemaal leuk zijn als ik deze kan gebruiken in de recepten van Donna! Dus bij deze mijn; wie niet waagt, wie niet wint..

 17. Avatar

  Mooie voorkant! Dan maakt heel nieuwsgierig naar de inhoud! Lijkt me heerlijk om dit kookboek te hebben om nieuwe gerechten te proberen en inspiratie op te doen!

 18. Avatar

  Oooh, fijn! Een vriend van me heeft zo’n beetje al haar boeken en komt altijd met de prachtigste foto’s van haar gerechten. Een mooie aanvulling voor mijn kookboekenverzameling!

 19. Avatar

  Jaaaaa, ik zou geaag een Donna Hay-kookboek willen winnen. Heb sinds een tijdje het koken uit pakjes en zakjes afgeschaft en ben op zoek naar inspirerende recepten. 

 20. Avatar

  Huge Donna Hay fan hier!! Zou dan ook graag meedingen naar dit prachtige boek

 21. Avatar

  Hoi Simone, ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe boek van Donna Hay en ding graag mee. Hartelijke groet, Vanessa 

 22. Avatar

  Koken is mijn passie en koken volgens de seizoenen lijk mij een leuke uitdaging! Hoop kans te maken op dit mooie boek 😀

 23. Avatar

  Wat een leuke winactie’s zijn hier te vinden! Ik hou me van harte aanbevolen om een boek van donna te kunnen winnen.  

 24. Avatar

  Ook ik ben Donna-fan. Ik doe graag mee!

 25. Avatar

  Dit beoke van Donna Hay staat al een tijdje op mijn  lijstje. En dan is een vernieuwde versie natuurlijk nog veel beter. Ik maak graag kans op dit boek. 🙂

 26. Avatar

  Deze zou ik ook wel willen hebben. 🙂

 27. Avatar

  Leuk! Ben benieuwd!

 28. Avatar

  Oh, dit is wel een heel gave winactie, ik doe mee hoor! 

 29. Avatar

  Oh ja, deze zou zeer mooi staan in mijn kookboekenkast 🙂 ! Ik ben ook een grote fan van Donna Hay, zeer lekkere recepten en foto’s waarvan je gewoon zin krijgt om direct de keuken in te duiken.  Ik heb 2 boeken van haar maar zeggen ze niet dat het decoratief altijd beter staat om 3 stuks van iets bij elkaar te zetten 😉 ? Met dit boek zou dat probleem dus opgelost zijn en zou mijn kookboekenkast er eindelijk in balans uitzien ;-).

 30. Avatar

  Als regelmatige lezer van je blog, en als fervente hobbykok/bakker zou ik heel graag een kookboek van Donna Hay aan mijn collectie toevoegen. Lijkt me een héél mooie uitgave.

 31. Avatar

  heel graag!

 32. Avatar

  aangezien ik al de vorige Donna Hay kookboeken heb, mag dit natuurlijk niet ontbreken. Te verleidelijk om nu niet mee te doen!! 
  en natuurlijk een happy blogaversary 🙂

 33. Avatar

  Ik heb al prachtige recepten van Donna Hay hier langs zien komen en ook al gesmuld van enkelen. Het lijkt me geweldig om een echt kookboek van haar te hebben. Ik doe dus graag mee !

 34. Avatar

  Oooeehw dat is leuk!! Ik vind donna hay een te gekke vrouw en ik bewonder haar simplicity in de keuken. Ik loot graag mee voor haar nieuwe boek!

 35. Avatar

  Wat een prachtig boek! En omdat een mens nou eenmaal geen kookboek te veel kan hebben; Ik doe mee!

 36. Avatar

  Dat klinkt goed! Ik heb al een paar keer met haar kookboeken in m’n handen gestaan en volgens mij zijn het allemaal fantastische recepten en gerechten! Ik heb de laatste tijd zoveel plezier in koken en kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken dus ik count me in. 🙂

 37. Avatar

  Gefeliciteerd met je jubileum! En ja, natuurlijk zou ik het boek van een van mijn favoriete kookboekauteurs willen willen! Want jeetje, wat zijn die boeken van haar mooi, maar (te) duur om allemaal aan te schaffen 🙂 Fijne dag nog!

 38. Avatar

  Ik doe mee! Ik als studentje ben tegenwoordig erg met koken bezig, en deze zomer hard aan het werk in de horeca. Naast de vakantie naar Valencia gaat het gespaarde geld waarschijnlijk deels naar de kookboeken op m’n wensenlijst: waaronder één van Donna Hay!

 39. Avatar

  Mijn moeder is groot fan van Donna Hay en ik zou haar graag verrassen met dit kookboek!

 40. Avatar

  Dat boek zou ik heel graag willen winnen. De recepten van Donna zijn altijd heel erg lekker. 

 41. Avatar

  Het lijkt me fijn om uit dit mooie seizoenskookboek van Donna Hay lekkere gerechtjes te maken.

 42. Avatar

  Ohwwwww heeeel graag doe ik mee…duimen!!

 43. Avatar

  Ja donna hay!! Vind haar recepten geweldig dus zou erg leuk zijn om een boek van haar te winnen!

 44. Avatar

  Dit is wel echt heel top!!!!

 45. Avatar

  Jaaaa over 1 week heb ik zwangerschaps verlof!!! 
  Dus dan kan ik mooi alle recepten 1 voor 1 maken!!

 46. Avatar

  Super boek. Fan van donna hay, heb al een boek van haar.
  Maar deze lijkt me super allemaal seizoens recepten.
  Kan ik weer heerlijk aan het koken!!!

 47. Avatar

  Donna’s recepten zijn super en haar fotografie vind ik erg inspirerend! Ik zou dit boek dan ook zeker graag willen winnen 🙂

  Nogmaals happy blog birthday!

 48. Avatar

  Donna levert uitstekend werk. In het verleden kon ik moeilijk kiezen tussen haar of Martha Stewart 😉
  Haar tijdschriften zijn ook ongelooflijk mooi. Dit boek staat op mijn verlanglijstje.

 49. Avatar

  Hoi Simone,

  Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan!
  Hoe kan ik dat mooie kookboek winnen?
  Door een bericht op je blog achter te laten?
  Nou, ik wil heel graag dat kookboek winnen. Ben naast mijn meer dan fulltime baan in de horeca druk bezig om een catering bedrijf op te zetten. Blijkt dat ik ook nog eens een diploma kok/restaurateur moet halen!! Ik vind dat ik wel een prijs verdien, zeker een kookboek dat ik al lang graag wil hebben! Zo niet, dan haal ik mijn inspiratie gewoon van je blog

 50. Avatar

  Donna staat al heel lang op mijn lijstje, lijkt me geweldig om te winnen

 51. Avatar

  Tegen Donna Hay zeg ik zeker geen nee;-)

 52. Avatar

  Ik doe heel graag mee om dit prachtige  boek te winnen.

 53. Avatar

  Ja, Donna Hay fan hier! En ik maar denken dat ik aan de andere kant van de wereld niet mee ging doen aan je leuke winacties; want opsturen is lastig. Maar ik ga hiervoor toch echt een poging wagen! Denk dat mijn moeder hem graag ontvangt en dan kom ik er met haar wel uit ;-).  

 54. Avatar

  Ik kom graag in aanmerking voor dit prachtige boek!

 55. Avatar

  Ik maak graag kans op dit boek!

 56. Avatar

  Wat een mooi boek! Ik wil graag her hebben )))

 57. Avatar

  Lijkt mij een prachtig boek. Ik heb nog nooit uit een Donna Hay boek gekookt, maar volgens mij zijn ze geweldig dus ik ben heel erg benieuwd. Kijk er wel eens naar op 24kitchen 😉

 58. Avatar

  Ik heb al 1 van haar boeken. Geweldig vormgegeven.  En recepten die niet net als alle anderen zijn. Dit boek zou daar prima bijpassen

 59. Avatar

  Wat een prachtig boek, deze past perfect binnen mijn verzameling!

 60. Avatar

  Donna Hay, ik hou zó van haar boeken en haar recepten. Wat zal ik dolgelukkig worden als ik deze prijs mag winnen… Duimen, duimen, duimen!

 61. Avatar

  Alleen de voorkant is al een plaatje, en maakt me benieuwd naar de binnenkant! Ik wil graag meer doen met seizoensproducten, en ik denk dat dit boek me daar wel bij op weg kan helpen, dus ik doe graag mee met deze winactie! 

 62. Avatar

  Whoeee, Happy 2-YEAR anniversary! 
  De boeken van Donna Hay zijn zó mooi! Als iemand je laat zwijmelen bij het lezen van een kookboek is zij het wel. Lijkt mij geweldig om dit boek bij mij in de keuken te hebben liggen en lekker uit te koken! 

 63. Avatar

  Jaaaaaaaaaa!! Ik zou het boek heel graag willen winnen! 

 64. Avatar

  Die dikke pil komt op mijn verlanglijstj, maar ik waag alvast mijn kansje bij de winactie.

 65. Avatar

  Oehh, die wil ik al zo lang hebben. Net als alle andere boeken van Donna trouwens, haha.

 66. Avatar

  Geweldig,  zou ik heel graag winnen

 67. Avatar

  Geweldig,  zou ik heel graag winnen!!!.

 68. Avatar

  Geweldig,  zou ik heel graag winnen!!

 69. Avatar

  Ik heb echt hele goede dingen gehoord over Donna Hay! En dit boek klinkt echt zo tof!!! Ik doe echt heel graag mee!

 70. Avatar

  Ik heb nog geen boeken van Donna, hoewel ik al 25x met verschillende boeken van haar in mijn handen heb gestaan.. zou dit de eerste worden die mijn boekenkast mag vullen? Duimen!!!

 71. Avatar

  wow wat een mooi boek, zometeen als ik verhuisd ben kan ik eindelijk weer koken met een mooie onderrijdbare keuken dus zo’n mooi kookboek komt dan zeker van pas! Liefs Sabine

 72. Avatar

  Wat tof!  Gaaf boek en zulke mooie foto’s!  Deze zou ik heel heel heel graag willen hebben/winnen!  Ik wil altijd nog een boek kopen van Donna alleen zijn die nogal expensive 🙁  dus deze zou heel erg welkom zijn!  

 73. Avatar

  Hay Hay Hay! Wat een geweldig kookboek weer! Ik ben fan ❤️

 74. Avatar

  Ohh dat prachtige boek zou op het goede moment komen; het laatste kind is net uitgevlogen en nu meer tijd om heerlijk rustig zonder tijdsdruk te kunnen koken . En vooruit… De lekkerste recepten zal ik naar ze mailen voor als ze voor ons gaan koken!

 75. Avatar

  Donna Hay vind ik fantastisch. Dit boek zou ik zo graag willen winnen. 

 76. Avatar

  donna Hay staat nog steeds niet hier in de kast, dus wie weet straks wel 🙂
  Groetjes,
  Joyce

 77. Avatar

  Nog geen boek hier van Donna Hay, maar dat komt niet omdat ik ze niet heel graag zou willen hebben! Tja, keuzes, keuzes, keuzes…
  Ik doe in ieder geval graag mee aan deze winactie. Wie weet komt Donna dan wel naar Huize D’agaraad!

 78. Avatar

  Ik ben benieuwd naar dit kookboek! Heb nog geen boeken van Donna Hay in het bezit en meer kookinspiratie is altijd goed!

 79. Avatar

  laat ik eens gek doen, ik heb nog nooit aan een win actie meegedaan… Maar ik wordt zo gelukkig van kookboeken, dat ik deze toch niet voorbij kan laten gaan 🙂

 80. Avatar

  Ja! Die zou ik wel graag willen winnen! Ik heb alleen nu 1 heel oud boek van Donna, maar zou best een update willen hebben! 🙂

 81. Avatar

  Weer zo’n prachtig boek van Donna Hay,  ik gebruik regelmatige het boek Fresh. Deze zou ik ook wel willen hebben.

 82. Avatar

  ik ben gek op kookboeken. Ik lees liever een kookboek dan een gewoon (lees)boek. Alle recepten doorlezen, foto’s kijken en dan een lijstje maken van gerechten die ik als eerste wil maken. Dit boek van Donna Hay lijkt me een mooie aanvulling op mijn steeds groter wordende collectie kookboeken.

 83. Avatar

  Ook op mijn leeftijd is zo’n boek nog leuk!

 84. Avatar

  gefeliciteerd met je blogverjaardag! Doe graag mee met deze winactie! 

 85. Avatar

  ik ben echt verslaafd aan kook- een bakboeken en ddeze zzou ik ddan ook heel graag iin mijn bboekenkast hebben staan!

 86. Avatar

  Ik zou graag meer leren over seizoensgerechten en dat met zo’n mooi boek! Ik wil ‘m winnen!

 87. Avatar

  super! Ik wil ook!
  Omwille van de originele en toegankelijke recepten.

 88. Avatar

  Donna Hay! Ik vind haar zo leuk op tv. Dit zou een erg gaaf kookboek zijn om aan mijn collectie toe te voegen. En uiteraard ook lekker uit te koken!

 89. Avatar

  Wow, van kookboeken kun je nooit genoeg hebben. Ik heb een moestuin en verwerk graag seizoensproducten in heerlijke gerechten. Het boek van Donna Hay kan me vast helpen door nog meer inspiratie op te doen. 

Reacties zijn gesloten.