Simone's Kitchen

Win een klamboe op Paper Travels

khao-sok

Voor alle reislustige types hier leek het me handig om hier ook even te delen. Je maakt namelijk kans op een hele fijne lichtgewicht klamboe van Careplus op mijn reisblog Paper Travels. Het enige dat je moet doen om kans te maken op een van de twee beschikbare klamboe’s is een comment achterlaten op deze post. Niet hier dus! Dat telt niet mee in de verloting.

Het is een superhandig en klein pakketje en ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind een klamboe echt af en toe een heel fijn ding als we in de tropen zijn. Niet alleen om muggen tegen te houden, alhoewel dat natuurlijk het allerbelangrijkste is. (zeker nu ook met het Zika virus..) maar ook voor dit soort beestjes zoals hieronder.

khao-sok-2

Ik kan me nog heel levendig herinneren dat we ergens in de jungle van Maleisië sliepen in een kamp… Eigenlijk was het gewoon buiten, maar we lagen op vlonders en er zat een dak boven. Uiteraard hadden we allemaal onze klamboe opgehangen en we lagen nog maar net eronder of er vloog een enorme bidsprinkhaan op mijn hoofd. Ja mijn hoofd want die lag tegen de klamboe aan… Niet zo handig haha… Maar ik stel me dan meteen voor wat er gebeurd als er géén klamboe hangt…. 🙂

Anyway, ga je binnenkort op reis of vind je het handig om er een te hebben voor thuis (kan ook natuurlijk he) hop dan even over naar Paper Travels om mee te dingen! Je kunt tot 6 februari een comment achterlaten.

Delen is fijn!

2 comments

  1. Avatar

    Ieuw! Die spinnen!
    Hellep?
    Ik blijf mooi in gebieden waar ik geen klamboe nodig heb. Heb ik net besloten!
    8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos