Dag 27 al van onze whole30, maar wat zijn die laatste loodjes zwaaaaaar… Het is eigenlijk tot en met dag 25 zonder enige slag of stoot gegaan. Geen moeite om nee te zeggen, op zich prima gegeten, niks mis mee, maar nu…. Ik heb er even tabak van om het zo maar te zeggen. En nee, tuurlijk geef ik het niet op, want dat zou suf zijn zo vlak voor het einde. Maar phoe…. ik verheug me nu al op woensdag de 10e… Dan is het niet alleen de twee jarige verjaardag van Simone’s Kitchen, maar tevens het einde van de whole30.

Niet vergeten trouwens om de tiende vaak langs te komen, want er is veel leuks te winnen! Maar dat even als een terzijde… 😉 We houden de spanning er nog even in. En dan doe ik voor mijn derde verjaardag maar even niks denk ik. Haha…

whole30 dag27

Goed, ik ging een update geven; het goede nieuws is… ik heb de afspraak bij de chirurg om de vetbult te laten verwijderen gecancelled. Ten eerste omdat ik er al geen goed gevoel over had. Ten tweede omdat de pijn nagenoeg verdwenen is.

Ik weet niet of dat zo blijft, dat is nog even afwachten maar een nieuwe afspraak is zo gemaakt en misschien is er wel een andere oplossing mocht het terugkomen. Maar goed, dat was in weze de belangrijkste reden om een whole30 te gaan doen, dus in die zin; missie geslaagd!

Ik ga nog een eind update geven waarin ik jullie ook uit de doeken doe of ik ben afgevallen en hoeveel. Ik heb ook centimeters opgenomen van tevoren dus kan ik goed zien wat er is veranderd, alhoewel mijn spijkerbroek me al best veel verteld natuurlijk… 😉

Maar dat komt dan wel ergens volgende week of iets later, want volgende week is jubileumweek en die is al druk met een overdosis aan posts. Stay tuned voor meer!

 

Delen is fijn!