Simone's Kitchen

Week #7 – Planning, planning….

Zoals ik vorige week al aangaf ontbreekt het mij volledig aan een goede planning. Dus om daar wat beter in te worden ga ik proberen om elke zondag een weekplanning te maken. En het is echt niet zo eenvoudig als het klinkt hoor. Want dit wordt ook alweer een rare week met twee keer een kooksessie met een vriendin, vrij werk shoot met Alex, etentje (waarschijnlijk) en o ja, misschien ook nog een logeerpartij. Zie je mijn planning dilemma? Hahaha.. Ok, planning is natuurlijk voorbereid zijn op alle mogelijke omstandigheden dus hier mijn planning voor aankomende week!

Aardig wat zoet op het programma afgelopen week...

Aardig wat zoet op het programma afgelopen week…

Maandag:

Kookdate met Esmee dus dat wordt leftovers waarschijnlijk van het een of het ander. Ik geloof dat we vis in de planning hadden, alhoewel dat nog kan veranderen!

Dinsdag:

Shoot met Alex in Den Haag…. Dus iets makkelijks voor het geval ik thuis kom: Citroen en Knoflook garnalen met avocado salsa

Woensdag:

Misschien een etentje op nader te bepalen locatie. Niet zeker of dat door gaat. Zo niet dan Vietnamese kip springrolls (verse, niet de gefrituurde)

Donderdag:

Hele dag filmen in Voorschoten en om zes uur een meeting van Travel Massive… Uhm… eten? Geen idee….

Vrijdag:

Koken met vriendinnetje dus eh… Thais werd het geloof ik.

Zaterdag:

Salade van geroosterd rundvlees met dijon dressing

Zondag:

Workshop in Voorschoten dus laat thuis en dan denk ik tonijnsalade met slaschuitjes. Lekker, snel en gezond!

Ideaal is het misschien niet aankomende week maar ik ga mijn uiterste best doen!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

  1. Lis

    goed bezig met die planning! nu ik weer een keuken heb moet ik dat ook weer gaan doen denk ik zo. Hoe lukt het tot nu toe…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!