Wapen van munster | simoneskitchen.nl

We gaan graag uit eten. Soms heel luxe, soms heel gewoon en soms een beetje van beide. Een bezoek aan het Wapen van Munster zat er al een hele tijd aan te komen, maar het leek er maar niet van te komen. Danny en Marga, vrienden waar we heel regelmatig mee uit eten gaan, komen hier al jaren en dus was het slechts een kwestie van tijd voor we er eens aan konden schuiven. Een paar weken geleden was het dan eindelijk zover. Het restaurant zit in het prachtige De Rijp. Dat alleen is al een reden van een bezoekje waard. Het was natuurlijk al aardedonker toen wij er aankwamen.. 😉 Maar ik kon toch nog zien dat het een mooie plaats is!

Het wapen van munster | simoneskitchen.nl

De sfeer in het restaurant is relaxed en het lijkt haast een dorpscafe qua uitstraling. Maar dan wel een dorpscafe+. Het zit er elke avond stampvol dus reserveren is wel aan te raden. De bediening is fijn en relaxed, het eten nog fijner. Wij kozen voor het voorgerecht “proeverij’. Dat is echt een aanrader als je niet kunt kiezen uit al dat lekkers want je krijgt een beetje van alles. Ik hou er van!

Mijn hoofdgerecht was een overheerlijke ossenhaas en als nagerecht moest ik natuurlijk voor de trilogie van chocola gaan.. Hoe kon ik het weerstaan!

Kortom als je houdt van lekker eten zonder poespas maar wel heel erg goed dan is een bezoekje aan Het Wapen van Munster een absolute aanrader. Gezellige, informeel, top kwaliteit!

Het Wapen van Munster

Grote Dam 3
1483 BK De Rijp

Openingsdagen

Dinsdag t/m zondag
vanaf 10.00 uur.
Maandag gesloten.

Delen is fijn!